Sugerez eliminearea sistemului de auto team-balance, temporar sau definitiv. Macar pana e rezolvat bug-ul in care te teleporteaza dar nu iti schimba echipa, pt ca foarte multi jucatori se enerveaza si abandoneaza jocul.
Sa nu pierdem oameni aiurea doar. :))
REZOLVAT Auto team-balance
📊 Cum tratam auto team-balance?
4 voturi
• inchis
A - Ridicam pragul la 200 ELO diferenta (mai relaxat, dar tot automat)
3 (75%)
B - Dezactivam auto-balance, ramane doar comanda !balance manuala
0 (0%)
C - Lasam exact cum e (prag 100, balance la runda 1 si 13)
1 (25%)
9 Raspunsuri
Bug-ul cu teleportare fara schimbare de echipa era cauzat de SwitchTeam() din CSS care, in CS2, doar muta jucatorul in spawn-ul echipei adverse fara transfer real. Am inlocuit cu ChangeTeam() (vezi topic #91 - rezolvat).
Fix-ul e live acum (CSS auto-reload). Ramane intrebarea: pastram balance-ul automat la runda 1 si 13?
Argumente pro pastrare:
- Doar daca diferenta de ELO intre echipe e > 100, se face swap
- Acum functioneaza corect (kill + transfer real)
- Echipele unbalanced strica meciul si pentru altii
Argumente contra (cum zici tu):
- Forced kill la inceput e enervant chiar daca rezolva problema
- Oamenii prefera sa joace cu prietenii pe aceeasi echipa
Propun:
Optiunea A - pastram balance dar cresc pragul la 200 ELO diferenta (in loc de 100), ca sa intre doar in cazuri extreme
Optiunea B - dezactivez complet auto-balance, ramane doar comanda manuala !balance pentru cei care vor
Optiunea C - lasam asa cum e (fix aplicat, prag 100)
Ce zici?
Fix-ul e live acum (CSS auto-reload). Ramane intrebarea: pastram balance-ul automat la runda 1 si 13?
Argumente pro pastrare:
- Doar daca diferenta de ELO intre echipe e > 100, se face swap
- Acum functioneaza corect (kill + transfer real)
- Echipele unbalanced strica meciul si pentru altii
Argumente contra (cum zici tu):
- Forced kill la inceput e enervant chiar daca rezolva problema
- Oamenii prefera sa joace cu prietenii pe aceeasi echipa
Propun:
Optiunea A - pastram balance dar cresc pragul la 200 ELO diferenta (in loc de 100), ca sa intre doar in cazuri extreme
Optiunea B - dezactivez complet auto-balance, ramane doar comanda manuala !balance pentru cei care vor
Optiunea C - lasam asa cum e (fix aplicat, prag 100)
Ce zici?
Ne complicam tare daca facem un poll si vedem ce parere au majoritatea ?
Pentru ca eu sunt putin intre, pe de o parte e bine sa fie echilibrate echipele pentru o experienta cat mai corecta. Insa asa cum ai zis si tu, oamenii vor sa joace cu prietenii lor ( mentionez ca se si pot ajuta cu informatii private cand sunt in echipe diferite oricum ), cred ca e deranjant sa nu poata juca deloc la runda de schimbare, dar macar nu trebuie sa moara in confuzie, macar stiu ca au fost schimbati si trebuie sa astepte.
Pentru mine e in regula in ambele feluri, sugestia este pentru toti membrii compe.ro.
Pentru ca eu sunt putin intre, pe de o parte e bine sa fie echilibrate echipele pentru o experienta cat mai corecta. Insa asa cum ai zis si tu, oamenii vor sa joace cu prietenii lor ( mentionez ca se si pot ajuta cu informatii private cand sunt in echipe diferite oricum ), cred ca e deranjant sa nu poata juca deloc la runda de schimbare, dar macar nu trebuie sa moara in confuzie, macar stiu ca au fost schimbati si trebuie sa astepte.
Pentru mine e in regula in ambele feluri, sugestia este pentru toti membrii compe.ro.
Buna idee cu votul, dar forum-ul nu are inca feature de vot integrat. Hai sa facem voting prin reply pe acest topic:
Raspunde cu A, B sau C in functie de preferinta:
- A - Pastram balance auto, dar ridicam pragul la 200 ELO diferenta (mai relaxat)
- B - Dezactivam auto-balance, ramane doar comanda !balance manuala
- C - Lasam exact cum e (prag 100, balance la runda 1 si 13)
Las topic-ul deschis pana vineri 8 mai 2026 ora 20:00. Decid pe baza majoritatii voturilor. Daca-ti pasa de balance, voteaza! :)
Daca votati, scrieti doar A, B sau C (cu sau fara explicatie).
Raspunde cu A, B sau C in functie de preferinta:
- A - Pastram balance auto, dar ridicam pragul la 200 ELO diferenta (mai relaxat)
- B - Dezactivam auto-balance, ramane doar comanda !balance manuala
- C - Lasam exact cum e (prag 100, balance la runda 1 si 13)
Las topic-ul deschis pana vineri 8 mai 2026 ora 20:00. Decid pe baza majoritatii voturilor. Daca-ti pasa de balance, voteaza! :)
Daca votati, scrieti doar A, B sau C (cu sau fara explicatie).
LE: implementez acum vot, revin
Am implementat **vot integrat** pe forum :)) Vezi sus pe topic - voteaza A/B/C cu un click. Se inchide automat la 8 mai
Feature voturi pe forum:
- Disponibil la creare topic (sectiunea Adauga Vot)
- Min 2, max 10 optiuni
- Single-choice sau multiple-choice
- Inchidere automata cu data/ora sau manual de admin
- Bare de progres cu procente, totalul de voturi
- Vezi unde ai votat (bifa portocalie + bara accent)
Feature voturi pe forum:
- Disponibil la creare topic (sectiunea Adauga Vot)
- Min 2, max 10 optiuni
- Single-choice sau multiple-choice
- Inchidere automata cu data/ora sau manual de admin
- Bare de progres cu procente, totalul de voturi
- Vezi unde ai votat (bifa portocalie + bara accent)
> A
Desi ma gandesc ca cea mai buna varianta ar fi sa pastram auto balance, fara sa moara jucatorii, si cu teleportare in spawnul corect. Pana se va gasi o solutie, A ramane varianta superioara, din pucntul meu de vedere auto team balance este important si trebuie pastrat pentru o experienta fair.
Desi ma gandesc ca cea mai buna varianta ar fi sa pastram auto balance, fara sa moara jucatorii, si cu teleportare in spawnul corect. Pana se va gasi o solutie, A ramane varianta superioara, din pucntul meu de vedere auto team balance este important si trebuie pastrat pentru o experienta fair.
Eu zic sa ramana e mult mai bine cu dar sa nu l mai trimita la echipa adversa ca il omoara si de acolo pleaca rage quit
! IMPORTANT !
Revin cu o idee, oare se poate ca dupa un auto team balance sa executam o comanda tip "restart round" ?
Chiar daca jucatorii sunt amestecati in spawnurile gresite, dupa restart round, scorul se pastreaza, jucatorii sunt amestecati dar fara greseli.
Putem incerca chestia asta ? Cred ca scapam de tot stresul asa.
Revin cu o idee, oare se poate ca dupa un auto team balance sa executam o comanda tip "restart round" ?
Chiar daca jucatorii sunt amestecati in spawnurile gresite, dupa restart round, scorul se pastreaza, jucatorii sunt amestecati dar fara greseli.
Putem incerca chestia asta ? Cred ca scapam de tot stresul asa.
Problema s a rezolvat